Results 1 to 2 of 2

Thread: Ive made links SEO now nothing works

  1. #1
    Thread Starter
    rfnetworks's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ive made links SEO now nothing works

    Hi - ive added seo links so jobs now show as mysite.com/myarea-job/jobdiscription

    ive done thos with a Category base for SEO

    problem is now none of the jobs will show??

    Any ideas?

    Best
    RIchard

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,581
    Thanks
    158
    Thanked 2,836 Times in 2,714 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Changes made in admin does not show up
    By azizuzzaman in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: March 16th, 2012, 09:02 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: December 16th, 2011, 10:03 AM
  3. Payment made - Order pending
    By horizen in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 13
    Last Post: January 8th, 2011, 12:16 PM
  4. Made adjustments to top nav in header
    By pgourley in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: October 10th, 2010, 09:06 AM
  5. Made adjustments to top nav in header
    By pgourley in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: October 10th, 2010, 09:06 AM