Results 1 to 3 of 3

Thread: Jobroller Blog Error

  1. #1
    Thread Starter
    Member grandmastad's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    South Africa
    Posts
    64
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Jobroller Blog Error

    Hi,

    My client (http://www.nationalcareers.co.za) is a job listing website and they have installed jobroller 1.7. I put Simplux 1.4 on top of this. Everything works fine except the blog posts. When you open http://www.nationalcareers.co.za/blog/ everything works. But where you click on blog post title trying to display the article like this: http://www.nationalcareers.co.za/the...career-centre/ you get a blank page - even the footer disappears.

    I spent many hours on this to no avail. Then I started playing around with different themes and it is now safe to say that the problem is associated with jobroller.

    Please can anyone assist with this as I have exhausted my avenues in terms of troubleshooting.

    Your assistance will be highly appreciated.

    Regards,
    LZ

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,789
    Thanks
    159
    Thanked 2,963 Times in 2,839 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jobroller:Blog is not really a blog
    By domino1957 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 7
    Last Post: July 25th, 2012, 06:44 AM
  2. [SOLVED] Error in Blog Categories
    By diffion in forum Clipper General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: April 17th, 2012, 05:17 AM
  3. [SOLVED] JobRoller - HTTP Error 500 (Internal Server Error) - Install & Setup
    By hazman in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 13
    Last Post: February 7th, 2012, 07:33 AM
  4. Blog error
    By cbcarads in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 5
    Last Post: September 2nd, 2011, 12:56 AM
  5. Blog title error- duplicating the title span error
    By jjherman in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 8th, 2010, 07:53 AM