Results 1 to 4 of 4

Thread: Orders not showing in Admin

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie cashman's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Orders not showing in Admin

    I just received the first order for my site, but noticed the order and subscription show 0 results. Why is this order not showing up?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    38,778
    Thanks
    161
    Thanked 3,185 Times in 3,057 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Newbie cashman's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Member waiterstocater's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    61
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Resume orders
    By corne1979 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 3
    Last Post: October 31st, 2011, 12:36 PM
  2. Delete Cancelled Orders?
    By tbase in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: July 23rd, 2011, 07:21 PM
  3. New USER not showing in the admin
    By adfree in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 30th, 2010, 08:03 AM
  4. Pending ads not showing in admin dashboard
    By markc17 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: July 27th, 2010, 11:23 AM
  5. Favicon showing up in blog and wp admin but not on classifie
    By smith2010 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: June 25th, 2010, 03:31 AM