Results 1 to 8 of 8

Thread: Unformated New User Email / No HTML and arrives as an attachment

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran mstrong's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Vancouver
    Posts
    284
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unformated New User Email / No HTML and arrives as an attachment

    Greetings,

    Well the the team wressles with my Posting Error issue - I have come across another "error" in that the email sent to New Users arrives "unformatted" - no HTML - just txt - and arrives as an attachment. Has anyone else had this issue?

    Thanks ahead of time,

    Mark VancouverGameJobs.ca

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,842
    Thanks
    159
    Thanked 2,967 Times in 2,843 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran mstrong's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Vancouver
    Posts
    284
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,842
    Thanks
    159
    Thanked 2,967 Times in 2,843 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  6. #6
    Thread Starter
    Veteran mstrong's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Vancouver
    Posts
    284
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  8. #8
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy Posts Accepting HTML even if Allow HTML is set to No
    By Bidge in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 13
    Last Post: June 19th, 2014, 10:00 PM
  2. New User Email Plugin in 3.02 BUG - Send Notification Email
    By zontor in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: December 25th, 2013, 11:23 AM
  3. HTML registration email
    By pfadmin in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: November 30th, 2010, 07:20 AM
  4. Missing Attachment Message so No Image Shows in Post
    By mnymaker in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: July 19th, 2010, 07:55 PM