Results 1 to 3 of 3

Thread: Map on main page not working

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer bonza152's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Map on main page not working

    Hi my map on my main page has stopped working.

    All I can see is Grey!

    Address is: http://www.active360.com.au/

    Can anyone help me? It's been like this for a week

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer bonza152's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clipper Not Working Properly on my Main site
    By manis11 in forum Clipper General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: May 13th, 2015, 09:28 AM
  2. Dimitris Vantage - Main Nav Menu buttons not working on mobile
    By forsalebytracey in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 12
    Last Post: May 4th, 2013, 09:35 PM
  3. Dimitris Vantage - Main Nav Menu buttons not working on mobile
    By forsalebytracey in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 12
    Last Post: May 4th, 2013, 09:35 PM
  4. Main page search not working
    By muadmz in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: February 29th, 2012, 03:20 AM