Results 1 to 5 of 5

Thread: /order/transaction-XX/ Is not working after submitting a listing | Permalinks Problem

  1. #1
    Thread Starter
    ww24's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question /order/transaction-XX/ Is not working after submitting a listing | Permalinks Problem

    after submitting a listing ==> 404 Not Found
    the page ..../order/transaction-29/ is not found

    when i change permalinks setting to standard > everything is working fine
    and the "order-review" page is shown

    when changing permalinks settings to anything else than standard
    404 error is generated

    permalink errors are following me through the entire vantage theme

  2. #2
    Developer josh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 11 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    ww24's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Developer josh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 11 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    ww24's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Coupon link not working - permalinks problem
    By mikeorlando in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 19
    Last Post: August 21st, 2012, 05:06 AM
  2. [SOLVED] /order/transaction-2/ Is not working after submitting a listing
    By rodvan in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: July 27th, 2012, 01:02 PM
  3. Transaction history problem
    By kampus in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: December 9th, 2011, 09:00 AM
  4. [SOLVED] ClassiPress Pro - Order Transaction Feature NOT available
    By frcamp in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 13th, 2010, 11:30 AM