Results 1 to 2 of 2

Thread: Tags for Vantage not saving for users

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer kjgsboyes's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    56
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Tags for Vantage not saving for users

    Ok, I really would like a response to this Appthemes, unlike my other posts which have not been replied to.

    When a listing is created by a user as a subscriber the 'tags' will not save for them. However if I go in and add them it does? Why? What needs changing to fix this? Please advise and I will fix myself.

    Also why was Vantage not set up to search on the 'tags' added?

    May I also recommend that you help users out on your forum when searching...i.e give us the option to search a forum, because if I search tags vantage all the other forums for other themes come up and its very annoying!

    K.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK error in Vantage 1.1] When User insert Tags in Submit Listing Page = BLANK
    By tendigraphia in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 7
    Last Post: September 17th, 2012, 03:47 AM
  2. [VANTAGE] Structure for Locations, categories, tags, etc... I'm lost!
    By rezwalker in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: July 25th, 2012, 01:34 PM
  3. Export vantage categories to tags
    By dcajobs in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 0
    Last Post: May 21st, 2012, 12:33 PM
  4. [SOLVED] No users can log into my vantage
    By etnivre80 in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 4
    Last Post: May 7th, 2012, 07:32 PM
  5. Users info not saving
    By issacobra in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 28th, 2011, 06:22 PM