Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By northampton

Thread: Vantage image problem, not certain if it is a bug?

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer northampton's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Europe
    Posts
    356
    Thanks
    77
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Vantage image problem, not certain if it is a bug?

    I add images to the media library as normal and load into a post. Everything is fine. After publishing there is now a border around the image. You can see the problem at http://www.northampton-business-directory.com/blog/ Is it Vantage, is WordPress or is it me?

    Regards

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer northampton's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Europe
    Posts
    356
    Thanks
    77
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    dimitris likes this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Image Upload + Image gallery problem
    By leoneretail in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 14th, 2013, 06:15 PM
  2. [SOLVED] image problem
    By semlimite in forum Jibo
    Replies: 2
    Last Post: September 23rd, 2013, 01:57 PM
  3. Vantage 1.1 I delete image in header but still show the old logo of Vantage
    By TheSyndicate in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 17
    Last Post: February 11th, 2013, 11:11 AM