Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with Checkout with Stripe

  1. #1
    Thread Starter
    camronm's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    United States
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with Checkout with Stripe

    Hi,
    I am trying to setup Stripe 1.1 with Jobpress 1.7.1.

    I have the Stripe Plugin set to "test", and have ensured that the API keys are correct.

    What is happening is that upon submit of the credit card information, the thank you page does not load. The header of the website still loads, but stops when it gets to the body text, and everything blow is does not load.
    Payments are also not appearing on the Stripe dashboard.

    Any ideas?

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Junior Member buddb8706's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    40
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    moptoolz's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nigeria
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] stripe activation!
    By rems in forum Stripe
    Replies: 7
    Last Post: July 29th, 2013, 11:07 AM
  2. [SOLVED] Stripe on classipress 3.2.1
    By bfreemanfl in forum Stripe
    Replies: 1
    Last Post: May 23rd, 2013, 02:59 PM
  3. [SOLVED] Stripe
    By tking in forum Stripe
    Replies: 3
    Last Post: May 22nd, 2013, 04:02 AM