Results 1 to 6 of 6

Thread: Stripe Plugin 1.1.5 not workign

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran jasongeek's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sacramento, CA USA
    Posts
    971
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 16 Posts

    Stripe Plugin 1.1.5 not workign

    I've upgraded to Stripe 1.1.5 on a site not yet in production. When I tested the checkout process instead of going to the popup modal it goes to a blank page. It says "This Site is Under Contstrucion" in the tab. It also says certificate error and refers to another site on my server. I have SSL Check option disabled.

    SCREENSHOT:

    stripe payment.jpg
    JLHayes

  2. #2
    Thread Starter
    Veteran jasongeek's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sacramento, CA USA
    Posts
    971
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    JLHayes

  3. #3
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Veteran jasongeek's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sacramento, CA USA
    Posts
    971
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    JLHayes

  5. #5
    Thread Starter
    Veteran jasongeek's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sacramento, CA USA
    Posts
    971
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    JLHayes

  6. #6
    Founder dcowgill's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    1,939
    Thanks
    66
    Thanked 135 Times in 99 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Having trouble activating Stripe plugin in Vantage
    By zulu_cowboy in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: October 6th, 2015, 03:29 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: October 18th, 2014, 11:53 AM
  3. Why is the Stripe plugin pretty barebones?
    By openlime in forum Stripe
    Replies: 2
    Last Post: July 29th, 2014, 01:45 PM
  4. default pages not workign
    By faisalloe in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: June 12th, 2011, 10:27 PM