Results 1 to 2 of 2

Thread: Appthemes coupons plugin not working in vantage site

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer guiadelamujer's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    110
    Thanks
    10
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Appthemes coupons plugin not working in vantage site

    Im trying to use the appthemes coupon plugin, but it doesnt work, in the checkout page for the user it says like this

    Estándar 900.00 MXN
    Código de cupón: "" 0.00 MXN ---------------->>>>>> here there should be -900$

    Total 900.00 MXN ------------------------------>>>>>> and here 0 pesos as a result of the discount but is not, i set everything right, changing even this to 100% and also to amount but the problem remains, why could this be happening??

    Hope somebody could help with this

  2. #2
    meloniq's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Poland
    Posts
    1,073
    Thanks
    17
    Thanked 178 Times in 159 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Have Clipper website?! --> You need coupons importer!!!
    See available integrations with affiliate networks: Commission Factory, CJ Affiliate, Daisycon, Rakuten LinkShare, ShareASale, Tradedoubler, TradeTracker

    Payment gateways: Bitpay, Dotpay, PayU PL, Przelewy24, Skrill

    me @ AT || meloniq.net

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Taskerr and AppThemes Coupons Plugin...
    By laura in forum Report Taskerr Bugs
    Replies: 7
    Last Post: October 2nd, 2015, 07:55 PM
  2. Appthemes coupons plugin not working
    By goldwyn in forum Help Using HireBee
    Replies: 5
    Last Post: June 17th, 2015, 05:10 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: June 12th, 2015, 08:42 PM
  4. [SOLVED] AppThemes Coupons plugin not activating
    By nymso in forum AppThemes Coupons
    Replies: 4
    Last Post: April 28th, 2014, 11:02 AM
  5. APPThemes Coupons Plugin - Yes or No?
    By tbase in forum Clipper General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: February 16th, 2013, 01:40 AM