Results 1 to 2 of 2

Thread: 911 i did the wrong thing and my site is GONE!

  1. #1
    Thread Starter
    vi340's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    United States
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    911 i did the wrong thing and my site is GONE!

    I went into general settings and changed my website from http://www.vipawnshop.com to http://vipawnshop.com Everything was ok for a while no big deal. When it refreshed. Gone my site is gone. I NEED HELP. I can't find it at www.vipawnshop.com or vipawnshop.com My question: How do I login to or find my "admin" page so i can change it back?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,684
    Thanks
    158
    Thanked 2,842 Times in 2,720 Posts
    Your site is working just fine at my end and so I guess you have it fixed already.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. The last thing! What is this grey bar??
    By hmoreau1 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: February 7th, 2014, 02:14 PM
  2. [MOD NEEDED] delete a thing of the index
    By quim in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: June 7th, 2011, 09:30 AM
  3. Little thing i cannot find (tags)
    By luukratief in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 18
    Last Post: June 3rd, 2011, 05:15 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: April 17th, 2011, 08:55 AM
  5. Did upgrade to latest version all went wrong site down
    By Oinky in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 17
    Last Post: November 18th, 2010, 10:01 AM