Results 1 to 5 of 5

Thread: xml_rpc-32700 anybody seen this issue before?

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    xml_rpc-32700 anybody seen this issue before?

    Your Jetpack has a glitch. Something went wrong that’s never supposed to happen. Guess you’re just lucky: xml_rpc-32700
    Try connecting again.

    Error Details: The Jetpack server could not communicate with your site's XML-RPC URL. Please check to make sure http://www.mydimaing.com/xmlrpc.php is working properly. It should show 'XML‑RPC server accepts POST requests only.' on a line by itself when viewed in a browser and should not have any blank links or extra output anywhere.

    Not saying it is Vantage so thats why i am posting it in Wordpress


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    I've seen some problems refrente to file "xmlrpc.php", and the problems were related to PHP version 5.2.2. I do not know if this is your case.

    https://bugs.php.net/bug.php?id=41293
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    So it can be my server? FUnny think i never had any issue with this before.


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  4. #4
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    My lovely server fixed the issue

    It turns out that the xmlrpc.php got corrupt before due to an update.


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  5. #5
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    Good news, glad to hear it.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible CSS Issue - Logo Issue (Please see image for explaination)
    By americasbusiness in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: November 9th, 2012, 12:44 PM
  2. [SOLVED] Issue with the map
    By bigvibes in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 14
    Last Post: August 27th, 2012, 07:59 AM
  3. RSS Issue
    By tbase in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 7
    Last Post: December 7th, 2011, 07:44 AM
  4. [SOLVED] RSS issue
    By chazmo in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 17
    Last Post: December 8th, 2010, 04:05 PM
  5. Issue with the RSS feed
    By xplod_ldg in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 31st, 2010, 06:42 PM