Results 1 to 3 of 3

Thread: classipress user post link not working

  1. #1
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    classipress user post link not working

    It looks like the problem with user post links not working is due to some settings on the computer as when I switched to another computer, it works fine. Can someone confirm this problem as it is crucial if users with similar settings can't browse our sites

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Classipress user posts link not working
    By kaka in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: February 4th, 2011, 01:35 PM
  2. [SOLVED] Classipress user posts link not working
    By brentdaley in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: January 14th, 2011, 10:40 AM
  3. Add a link to user dashboard
    By rpedersen in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: May 19th, 2010, 03:27 PM
  4. Related ads by author link not working...
    By jschodde in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: July 17th, 2009, 10:13 AM