Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By mikericus

Thread: Not working

  1. #1
    Thread Starter
    mikericus's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Not working

    Hello,

    today i bought the framer plugin but it isnt working at me.
    I am using wordpress 3.8 and clipper 1.4 .

    After activating the plugin nothing will shown up after clicking on "Show Coupon CoDE" . Example: http://gutscheinmonster.org/gutschei...angebote-2013/

    If I do enable in the backend "Enable Iframes" the url do not open and i got a 404. if i do deactivate this option the shop is loading again but without any frame or something like that.
    pls help.

    Thank you

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    mikericus's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    dimitris likes this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: November 15th, 2013, 10:01 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: November 15th, 2013, 10:01 AM
  3. Importing Listings not working but example listing working
    By theseofirm in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: July 28th, 2013, 04:50 PM
  4. Plugins vs CP upgrades (Working vs Not working)
    By Fanatic in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 60
    Last Post: May 18th, 2012, 05:06 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: December 16th, 2011, 09:05 AM