Results 1 to 1 of 1

Thread: After install - Found there is a missing default.css file

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie bestlocalurls's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United States
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    After install - Found there is a missing default.css file

    I recently installed the Good Old Classipress 3.0 child theme

    I am having performance issues as well as a missing default css file as detailed below.

    Installation:
    Classipress 4.1.3
    With Good Old Classipress 3 Child theme 1.0

    Problem: 1)
    Not Found: https://njlocalinfo.com/wp-content/t...lt.css?ver=2.0

    Problem : 2)
    Although I have installed the classipress 3.0 child theme successfully the wprd press dashboard always says there is a later version. I update it successfully to the "newer version" and its later continues to say there is a newer version of the child theme.

    Please advise.

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No custom fields found after clean install
    By bayo44u in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 13
    Last Post: August 16th, 2016, 08:54 AM
  2. Jomark Resumes Page Cannot Be Found after Recent Install
    By worldmktr in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: March 26th, 2013, 09:55 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: August 22nd, 2012, 12:51 PM
  4. [SOLVED] New Classipress install - Ad page not found?
    By davey in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: May 26th, 2011, 09:14 AM
  5. [SOLVED] CSS images missing after install
    By chlpp in forum Help Using JobRoller
    Replies: 7
    Last Post: September 21st, 2010, 03:32 PM