Results 1 to 8 of 8

Thread: CSS images missing after install

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur chlpp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Finland
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question CSS images missing after install

    I think Jobroller is now installed but after I took the first look, it seems that all images from css/style-basic.css and style.css are missing. Arter looking from source, it seems that images are having the right path, because I can find them by pointing browser to them. Help?

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Amateur chlpp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Finland
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  5. #5
    Thread Starter
    Amateur chlpp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Finland
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  7. #7
    cedric_c's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    France
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    cedric_c's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    France
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Missing file in 3.0.4
    By imomin in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: August 15th, 2010, 02:16 AM
  2. Missing ad images
    By dmoroney in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 8th, 2010, 11:02 PM
  3. New ClassiPress Install with WP3 - Post Form fields missing
    By bmoeller1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: July 9th, 2010, 08:13 PM
  4. Help! Price is missing!
    By pipno in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 18
    Last Post: May 23rd, 2010, 03:31 AM
  5. Install Error for new release 3.0 - Stylesheet missing
    By rockcreek in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 28th, 2010, 10:20 PM