Results 1 to 2 of 2

Thread: 3.1.3 Patch - Lost Header

  1. #1
    Thread Starter
    markrudh's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    United States
    Posts
    30
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    3.1.3 Patch - Lost Header

    Just installed from 3.1.2 to 3.1.3 patch and everything above the search bar disappeared. Reverted back to 3.1.2, but did this just happen to me??? Anyone else see this?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,786
    Thanks
    166
    Thanked 3,393 Times in 3,264 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lost my site
    By cpena in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: July 21st, 2011, 09:27 PM
  2. [SOLVED] 3.1 lost header padding(=0px) for logo
    By markrudh in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: July 9th, 2011, 08:11 AM
  3. Ad pictures lost
    By pinocchio in forum WordPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: April 16th, 2011, 02:18 PM
  4. v1.3 - Header menu lost
    By horizen in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: February 4th, 2011, 04:37 AM
  5. Lost Languages?
    By feiradocavalo in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: December 16th, 2010, 06:42 AM