Results 1 to 4 of 4

Thread: Classipress failed working week after install

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie thevoiceartdirector's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipress failed working week after install

    Hi,

    This is really odd. I installed classipress successfully, added 2 ads. Only one ad was a week old. The other a day old. Both were free ads.

    Then today, both expired and I can't relist them. In the wp-admin area it says 2 ads published, but when you click to see them it says, "No ads found."

    Another problem: no matter where you click on the site (frontside), it gives a 404 error.

    http://www.thevoicemagazine.com/ministrydirectory/

    Please help, we really want to use this.

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Rookie thevoiceartdirector's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 404 Error on new install - nothing's working
    By indygraphics in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: January 26th, 2011, 12:23 PM
  2. Failed Attempt to Change Background AFTER Reading Existing Threads
    By src0329 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: September 17th, 2010, 02:13 PM
  3. Upgrade Problem "Theme install failed"
    By vistago in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 26th, 2010, 05:09 PM