Results 1 to 4 of 4

Thread: Nothing works...

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran demonlee's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Antas, Spain
    Posts
    574
    Thanks
    6
    Thanked 51 Times in 46 Posts

    Nothing works...

    Hi I have purchased and installed Classipress and have installed on Wordpress 3.0.5.

    I have activated the Scheme, gone through the settings and everything appears to be ok when logged in as the 'admin', however, when anyone tries to register, we get messages that the pages cannot be found once they have selected their username and password.

    Server: Windows 2003 with IISv6, PHP5, MySQL4.3

    Can anyone advise please?

    Site is SeeMeAdvert

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran demonlee's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Antas, Spain
    Posts
    574
    Thanks
    6
    Thanked 51 Times in 46 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to works search.php file
    By blackhawk in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: January 6th, 2011, 08:59 AM
  2. works horrible
    By spymare in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: December 4th, 2010, 02:27 PM
  3. HTML works while disabled
    By knientje in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 0
    Last Post: June 25th, 2010, 02:16 PM