Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Uploading pictures - Classipress problems

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer andreasjeppesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Uploading pictures - Classipress problems

    When i upload a picture in an ad as a picture for my product, there is coming an question mark, and i can't see the picture, just a blue question mark.
    And i can't even upload a Logo for my site? but the pictures is uploaded, and in my FTP and webhotel, it also just shows that stupid blue question mark?

    Anyone who can fix this??

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer andreasjeppesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Expired Customer andreasjeppesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  6. #6
    Thread Starter
    Expired Customer andreasjeppesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  8. #8
    Thread Starter
    Expired Customer andreasjeppesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  10. #10
    Thread Starter
    Expired Customer andreasjeppesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy Problems uploading images and text field for the ad.
    By german4 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 9th, 2013, 11:36 AM
  2. Dimitris Problems with uploading images on multisite installation
    By waboom in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: December 7th, 2012, 11:49 AM
  3. Problems uploading from 1.3.1 to 1.4.1
    By biggreg in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: July 30th, 2011, 03:36 PM
  4. Big problems on pictures in Classipress 3.0.5
    By kk8ete in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 14
    Last Post: December 18th, 2010, 04:20 PM