Results 1 to 7 of 7
Like Tree1Likes
  • 1 Post By eqmarketing

Thread: Blog Page not working correctly

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer jtanner1990's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    United States
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blog Page not working correctly

    My default blog page isn't working correctly it showing the business listings instead of my blog posts. I installed the developer version of Vantage and there was a ton more bugs like couldn't change theme color, footer wasn't formatted correctly etc... so the developers theme isn't an option how else can we fix this issue because I see a lot of people have it. A blog is a huge part of a website today and that should be working correctly its a pretty simple important function in my eyes.

  2. #2
    Expired Customer hopfoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NYC
    Posts
    954
    Thanks
    37
    Thanked 125 Times in 118 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer jtanner1990's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    United States
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Expired Customer hopfoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NYC
    Posts
    954
    Thanks
    37
    Thanked 125 Times in 118 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Expired Customer eqmarketing's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    United States
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Expired Customer eqmarketing's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    United States
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    dimitris likes this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy Classipress Prune Ads Not Working Correctly
    By jgiacchino in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: September 12th, 2013, 04:53 PM
  2. Indeed not working correctly
    By baxter in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 3
    Last Post: February 6th, 2012, 06:58 AM
  3. Link next blog page not working
    By adriaan in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: May 14th, 2011, 06:19 PM
  4. Contact emails not working correctly?
    By 405media in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 14th, 2010, 02:58 AM