Results 1 to 2 of 2

Thread: Custom forms not showing

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer jotomas's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Custom forms not showing

    I have just started to try to configure Vantage (version 1.4 with Wordpress 4.1.1).

    I have created two listing Categories.

    I have created a Custom Form and assigned it to one of the two Categories.

    I am using another browser to perform tests as an user. When trying to create a new listing and selecting the Category with the Custom Form assigned, the Custom Form fields do not show.

    Should I configure something elsewhere or am I doing something wrong?

    Thanks and regards.

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Custom forms showing errors - where is 1.3.3 update?
    By vickyj in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 10
    Last Post: May 28th, 2014, 10:45 AM
  2. [SOLVED] Custom Forms fields - new listings showing "Delivery, Take Out, etc."
    By jrossmacleod in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 0
    Last Post: April 23rd, 2014, 07:19 AM
  3. [SOLVED] Custom Forms File Upload is not working/showing up on the listing's page
    By alexgreer in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 7
    Last Post: May 24th, 2013, 04:45 PM
  4. [SOLVED] Custom Forms File Upload is not working/showing up on the listing's page
    By alexgreer in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 20
    Last Post: May 16th, 2013, 12:17 AM