Results 1 to 7 of 7

Thread: , , not displayed correctly

  1. #1
    Thread Starter
    garowa's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    , , not displayed correctly

    At the Home screen symbols () are not displayed correctly. You can see the bug on www.studidoo.de. How can I fix this?

    Many thanks.
    Garowa

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,678
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    garowa's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,678
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    Thread Starter
    garowa's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,678
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. #7
    Thread Starter
    garowa's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: July 12th, 2014, 01:38 PM
  2. I can't get this to drop down correctly.
    By localhint in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: July 27th, 2012, 11:35 PM
  3. Indeed not working correctly
    By baxter in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 3
    Last Post: February 6th, 2012, 06:58 AM
  4. featured ads not displayed correctly in safari
    By talsnir in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: April 26th, 2011, 07:13 PM
  5. Ads not showing correctly
    By mperry in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: July 10th, 2010, 06:37 PM