Results 1 to 7 of 7

Thread: Default custom fields are missing.

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer brandonv111's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default custom fields are missing.

    Hello everyone,

    I just started a second site a couple of days ago using the classipress theme. I downloaded Wordpress and Classipress and all was going great until I started working on the custom fields. When I clicked on custom fields the default fields were non-existent. I have read a couple of threads where others have had problems with this in the past. I have deactivated and re-activated the theme multiple times. Deleted and re-downloaded the theme multiple times. The problem still persists.

    My next thought is to delete wordpress and reinstall it. Should I try this next??

    The site is http://boattradingpost.com.

    By the way, my first site using the classipress theme is working fine. They are both on the same account with hostgator.

    Any thoughts or suggestions would be greatly appreciated. All plugins have been deactivated. I will also give back end access to a mod if needed.

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer brandonv111's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Expired Customer brandonv111's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Expired Customer brandonv111's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    Expired Customer brandonv111's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Expired Customer soms's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Add supporting text next to the Default Custom Fields
    By rufuspinho in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 5
    Last Post: April 16th, 2015, 11:17 AM
  2. Userīs default custom fields
    By kecinpulach in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: July 8th, 2014, 04:34 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: October 1st, 2012, 10:23 AM
  4. Default Form and Custom Fields not Installing
    By eyesea in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 21
    Last Post: February 14th, 2012, 02:02 AM