Results 1 to 7 of 7

Thread: My logo not showing up

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member dgmccain's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brighton, Tennessee
    Posts
    21
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My logo not showing up

    Hi. Can someone help me troubleshoot why my logo is not showing up on my website - it only shows a red x in a box. I've read through several related posts and thought I had done things correctly but obviously not

    My website url is www.tiptontrader.com

    The file name is ttlogo.jpg

    I uploaded the logo image to the "wp-admin/images" folder and listed the following link in the WP settings for my logo url http://www.tiptontrader.com/public_h...ges/ttlogo.jpg

    Thank you for your assistance!

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member dgmccain's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brighton, Tennessee
    Posts
    21
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Junior Member dgmccain's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brighton, Tennessee
    Posts
    21
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Junior Member dgmccain's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brighton, Tennessee
    Posts
    21
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    Junior Member dgmccain's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brighton, Tennessee
    Posts
    21
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: September 9th, 2010, 03:55 PM
  2. logo not showing in IE
    By nick44 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: April 19th, 2010, 12:33 PM
  3. How do I add a Logo?
    By vistago in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: April 8th, 2010, 05:51 PM