Results 1 to 3 of 3

Thread: Map location not displaying properly

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran aubertin's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    384
    Thanks
    117
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Map location not displaying properly

    Hello,

    I was informed by one of my user that their location is not being displayed properly on the map. The flag is out to the left of the map on a different road (which is near to their location but not quite there!) How can I fix this issue? Here is a link to the post. (If you are out of the country that are allowed access to the site) just let me know and I will grant temporaril access to that country. Thanks for looking into that.

    http://rvtalks.com/ads/thorntons-whi...t-campgrounds/

  2. #2
    Thread Starter
    Veteran aubertin's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    384
    Thanks
    117
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran aubertin's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    384
    Thanks
    117
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Google map - moved to second tab - not displaying properly
    By cadevipriya in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 3rd, 2011, 05:38 AM
  2. Blog not displaying properly on users dashboard
    By aubertin in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 2011, 10:58 AM
  3. [SOLVED] Search not working properly, only displaying a max of 15 results
    By tlayne in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 11
    Last Post: February 2nd, 2011, 04:11 AM
  4. Featured Slider on Homepage - Not displaying properly
    By hiro in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 23rd, 2010, 12:03 PM
  5. Blogs not displaying properly
    By johna3270 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: April 16th, 2010, 04:57 AM