Results 1 to 3 of 3

Thread: Multisite 3.1.4 won't install plugins

  1. #1
    Thread Starter
    Rookie elmirage001's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    United States
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Multisite 3.1.4 won't install plugins

    Plugins that installed fine with 3.1.3 on Multisite won't install on 3.1.4

    I even took a plugin running fine on 3.1.4 and then deleted it and it won't reinstall.

    Maybe some of your new security changes affected the Multisite plugin installs.

    Here is what happens...

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@meteorite-exchange.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.19 (Unix) mod_ssl/2.2.19 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_fcgid/2.3.6 Server at www.mysite.xxx Port 80

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,819
    Thanks
    163
    Thanked 3,311 Times in 3,182 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Rookie elmirage001's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    United States
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: July 19th, 2011, 04:43 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: April 17th, 2011, 08:55 AM
  3. CP Multisite Set Up Help
    By homme143 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 22nd, 2011, 05:01 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2010, 04:09 AM