Results 1 to 4 of 4

Thread: System info shows "WordPress Version 3.2.1 - Multisite".. But I removed multisite..

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member ramystyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    168
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Unhappy System info shows "WordPress Version 3.2.1 - Multisite".. But I removed multisite..

    Hi,

    When I click System Info from the dashboard, the get:
    WordPress Version: 3.2.1 - Multisite

    I used to have multisite install but I removed it.. And not it still shows in the System Info.

    This is bugging me because I did a fresh install of CP 3.1.1 and it still shows that my version is 3.1. I also get a message saying a new version is available.. I tried another fresh install of 3.1.1 and still the same message.

    I'm assuming it has something to do with multisite...

    Any help is appreciated.

  2. #2
    Thread Starter
    Senior Member ramystyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    168
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  4. #4
    Thread Starter
    Senior Member ramystyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    168
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. System Info shows one error
    By classifiedstheme in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 6
    Last Post: March 31st, 2011, 07:02 PM
  2. How to insert "Bank Transfer" and "Register" of 3.0.5 version in 3.0.4 version?
    By titomartins in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 28th, 2010, 07:57 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: August 3rd, 2010, 04:09 AM
  4. How to change "WordPress" <info@domain.com>
    By QM360 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: July 8th, 2010, 10:50 PM