Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem occurred while playing with CP settings

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member krreddy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    India
    Posts
    206
    Thanks
    15
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem occurred while playing with CP settings

    I was just checking all options in settings suddenly i found that home is not displaying well please check my site i signature and tell me the problem .
    my forum page also has some problem .

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    Senior Member krreddy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    India
    Posts
    206
    Thanks
    15
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  5. #5
    Thread Starter
    Senior Member krreddy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    India
    Posts
    206
    Thanks
    15
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  7. #7
    Thread Starter
    Senior Member krreddy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    India
    Posts
    206
    Thanks
    15
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with header banner doing it from settings by entering the ad code.
    By cyclebarter in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 8th, 2012, 09:23 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: June 18th, 2012, 02:12 PM
  3. 3.1 is playing better with plugins
    By vienna in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: July 12th, 2011, 11:17 AM
  4. An Error Has Occurred
    By markrudh in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 12
    Last Post: July 1st, 2011, 09:23 PM
  5. Playing with custom structures
    By classijm in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: February 4th, 2011, 08:46 AM