Results 1 to 7 of 7

Thread: Performance Issue Front and Backend

  1. #1
    Thread Starter
    solomeng's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Vietnam
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Performance Issue Front and Backend

    Hi has anyone noticed slowness when logged into the backend (admin side)? The frontend seems fine but the backend seems more much slower on a consistent basis.

  2. #2
    dikiyforester's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Russian Federation
    Posts
    2,236
    Thanks
    89
    Thanked 597 Times in 495 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  4. #4
    dikiyforester's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Russian Federation
    Posts
    2,236
    Thanks
    89
    Thanked 597 Times in 495 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    dikiyforester's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Russian Federation
    Posts
    2,236
    Thanks
    89
    Thanked 597 Times in 495 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    solomeng's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Vietnam
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,842
    Thanks
    17
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rearranging order of images (front end vs Backend)
    By Fanatic in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 11
    Last Post: July 12th, 2016, 10:14 PM
  2. [TUTORIAL] Remove the front end user login/register tool bar using backend options.
    By bleem in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: August 15th, 2013, 08:29 AM
  3. front end loads fast but backend (admin area) very slow
    By ahaa in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: July 14th, 2012, 12:02 AM
  4. Performance / caching
    By hroglasnik in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: May 23rd, 2012, 04:28 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: June 5th, 2011, 11:18 AM