Results 1 to 5 of 5

Thread: Lost skills on the top of the site

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer rodrigornc1's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Brazil
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lost skills on the top of the site

    Hello, I have a bug when I choose skills. The options are appearing at the top of the site when they should appear below the option of skills. Someone goes through the same problem? uauhaa.jpg

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer rodrigornc1's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Brazil
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,865 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Veteran chriswareham's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    296
    Thanks
    18
    Thanked 40 Times in 38 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help! Made some changes to content on e-mails lost site!
    By davemcgarvie in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: May 6th, 2013, 03:27 AM
  2. Samcy Created child theme and now site lost its color
    By bigvibes in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 7
    Last Post: April 25th, 2013, 06:01 PM
  3. Lost ad? no where to be found, but still shows on site...
    By misrajitas in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: March 15th, 2012, 01:23 AM
  4. Lost my site
    By cpena in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: July 21st, 2011, 09:27 PM
  5. Upgraded my site to CP3.1.1 and lost my side bar in ads.
    By michel in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: July 20th, 2011, 10:36 AM