Results 1 to 3 of 3

Thread: 1.5 Posting ERROR

  1. #1
    Thread Starter
    naikmichel's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    1.5 Posting ERROR

    Hi,
    I write my whole job description and the How to apply. Then I click the next button to preview and confirm the listing but the preview doesn't show anything. Both the description and How to apply field are blank.

    So then I have the option to click back to edit the job or to click Submit which give me an error and can't post the job.

    Just upgraded from 1.4.2 to 1.5.

    1.4.2 worked fined so the 1.5 update broke something.

    Anyone else with this problem?

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Rookie clarklab's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error 404 posting new Ad
    By uouinfo in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: September 27th, 2011, 01:42 AM
  2. error after posting an ad
    By rchugh in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: December 22nd, 2010, 04:29 AM
  3. Error Message Posting Ad - HELP!
    By feiradocavalo in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 6th, 2010, 04:13 PM
  4. [SOLVED] Error on the last step of posting ads
    By jcss in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 14th, 2010, 08:09 AM
  5. [SOLVED] Error 404 when posting a new ad in 3.0.3
    By Andre in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 21
    Last Post: August 10th, 2010, 04:20 PM