Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Like Tree1Likes

Thread: Blog Page not working with Vantage Version 1.2.1-dev [504f1fd260]

  1. #1
    Thread Starter
    sameer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blog Page not working with Vantage Version 1.2.1-dev [504f1fd260]

    Hi there,

    I'm new to Vantage and I love the product! Great work AppThemes. It was worth every penny. However I'm slightly frustrated.

    I have set up a directory fine but my configuration to get the blog page doesn't seem to work! All i get is the Directory again.

    I've tried everything that has been suggested in this forum. (I hope)
    * I've downloaded and installed the latest build (21-jun-2013).
    * I've set the pages and page templates.
    * I've downloaded the theme updater plugin but that doesn't seem to show any updates!
    * I reverted back to vantage 1.2 and ran a check with the plug in.. still no joy.

    Is there some extra configuration required? Am I missing some special categories or tags? are my PermaLinks not set up correctly?

    I've been trying to figure this out for hours!

    the link to my site is http://shishasavvy.com

    I can provide screen shots if required or even admin access to site.

    Please help!

    Sam
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Veteran joes's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Australia
    Posts
    877
    Thanks
    12
    Thanked 358 Times in 261 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Expired Customer hopfoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NYC
    Posts
    954
    Thanks
    37
    Thanked 125 Times in 118 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Running Vantage on 2 sites- both are on
    the Latest Development Build (1.2.2 dev)
    & WordPress 3.5.1

  4. #4
    Thread Starter
    sameer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Veteran joes's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Australia
    Posts
    877
    Thanks
    12
    Thanked 358 Times in 261 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    holiday360's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Expired Customer valestudios's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    India
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Thread Starter
    sameer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Blog Page not working correctly
    By jtanner1990 in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 6
    Last Post: June 17th, 2013, 06:14 PM
  2. Dimitris Can't set home-page as Listings after Vantage dev version installation
    By startmarketing in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 13
    Last Post: June 14th, 2013, 12:57 PM
  3. Problem setting up the vantage blog page template
    By jamesweb in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 11
    Last Post: June 13th, 2013, 01:54 PM
  4. Using normal theme with new version JB 1.4.2 Blog page looks strange
    By TheSyndicate in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: October 12th, 2011, 03:59 AM
  5. Link next blog page not working
    By adriaan in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: May 14th, 2011, 05:19 PM