Results 1 to 4 of 4

Thread: Classipress / Stripe not processing payments

  1. #1
    Thread Starter
    virtualmedia's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Morocco
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipress / Stripe not processing payments

    Hello

    can you please help

    my stripe payment gateway is not processing payments it does only create users in Stripe
    the card is charged with 0$ !!

    please help

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    virtualmedia's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Morocco
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: June 2nd, 2015, 02:01 PM
  2. Processing payments through Vantage
    By cadobe in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 9
    Last Post: July 12th, 2014, 03:48 PM
  3. Stripe Credit Card processing
    By andreajgriffin in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: November 24th, 2013, 11:01 AM