Results 1 to 4 of 4

Thread: Some feature images not displaying properly

  1. #1
    Thread Starter
    robertbarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    30
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Some feature images not displaying properly

    Hi - You can see my site here: http://www.superguide.com.au/directory/ - I am also using your Classiclean child theme.

    As you can see 1 of the images is displaying correctly, and 2 are not. Please can you confirm how to fix those 2?

    Please note that I bought this through themebound, but assume this is the best place to ask questions.

    Thanks in advance.

    Cheers, Rob

  2. #2
    Thread Starter
    robertbarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    30
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    robertbarnes's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    30
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller mohsinoffline's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    India
    Posts
    1,564
    Thanks
    43
    Thanked 210 Times in 190 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Create a website like Retailmenot with FlatterPro Theme , Check out the demo here Retailmenot




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy rss feed is not displaying properly
    By localvegas in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 22nd, 2013, 11:25 AM
  2. Map is not displaying properly
    By jibrailkhan in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: January 30th, 2013, 10:44 AM
  3. Map is not displaying properly
    By jibrailkhan in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: January 30th, 2013, 10:44 AM
  4. Map location not displaying properly
    By aubertin in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: January 16th, 2012, 12:28 PM
  5. Blogs not displaying properly
    By johna3270 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: April 16th, 2010, 04:57 AM