Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Rejected by URLScan -- urgent -- site not working

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Rejected by URLScan -- urgent -- site not working

    I have been experiencing a strange issue in my site...any job is not loading up.this is happening in all browsers..

    I did try re-saving the permalinks, switching to twentyten theme and back - no result
    I have only 2 plugins - yoast seo,smtp-mail
    Windows hosting environment by ixwebhosting

    Any IDEAS????


    The page isn't redirecting properly
    Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
    * This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
    cookies.


    The URL reads
    http://www.site.com/;http/www.site.c...ess-analyst-2/

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  8. #8
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  10. #10
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Another Bug CP 3.0.5.3 (urgent)
    By sumaxx in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 37
    Last Post: June 11th, 2011, 02:18 AM
  2. [SOLVED] URGENT pls :) - My Post an Ad button isn't working
    By homme143 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 10
    Last Post: March 27th, 2011, 09:45 AM
  3. [SOLVED] Site live and NONE of the links are working - HELP!
    By lausha in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 9
    Last Post: January 18th, 2011, 05:21 PM
  4. Featuerd Listing is now working on my web site
    By harth in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: December 9th, 2010, 03:16 PM
  5. Site not working
    By tmcguire in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: June 7th, 2010, 06:25 PM